2019. július 23., kedd

Minőségi pizzéria látványkonyhával

Magyarországon ugyan sok az étterem, de a minőségi szolgáltatások palettáján még vannak rések. A pizza az egyik legkönnyebben elkészíthető étel, olaszos hangulatú és ízvilágú pizzériákból mégis nagy a hiány. Az üzleti siker kulcsa, hogy ne spóroljunk az összetevőkkel, igényesek legyenek a berendezési tárgyak, a pizza mindenki számára látható helyen, kemencében süljön és biztosítsuk a házhoz szállítást. Az olasz konyha olcsó alapanyagokból készül, hiszen régen a szegény dél-olasz emberek konyhája ként tartották számon. Lényeg, hogya vendéglő ne legyen túl nagy, így kézben tarthatóak a költségek, és kisebb az esély, hogy (Budapesten) védelmi pénzt kérjen a maffia. Ha az ételekhez udvarias kiszolgálás társul, a vendég érzi azt. hogy vele foglalkoznak, a pizzéria híre nagyobb reklámozás nélkül is terjed, gyorsan kialakul a törzsközönség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése